Ons kleine drankje is
het echte drankbedankje
uw bedank drankje

Sterke drank 16% - 40%

 

Kleine 20ml flesjes
likeur en brandewijn
met uw eigen etiket

 

NIEUW
likorette 14% alcohol

DrankBedankjes, kleine mini flesjes drank (20 ml) met uw eigen bedrukte etiket.

Wat is een Drank Bedankje?

hotel drankje eigen etiketKleine flesjes drank die weggegeven worden als bedankje aan de gasten of bezoekers voor hun aanwezigheid bij....  worden een drank bedankje genoemd. Bijvoorbeeld een drankbedankje bij een opening, jubileum of beurs. In de particuliere sfeer als drank bedankje bij bijvoorbeeld een huwelijk, een trouwdag, een huwelijksfeest, een verjaardag of een verlovingsfeest en vrijgezellenavond.

EXTRA DIMENSIE in het gebruik
kleine 20 ml drankjes als de unieke vloeibare reclame!
kleine flesjes drank MET UW EIGEN ETIKET

 

Een uniek produkt:
De combinatie van
speciale kleine flesjes, een professioneel etiket én sterke drank.
Sterke en originele promotie die altijd over de tong gaat!

Deze spraakmakende en unieke kleine flesjes drank zijn door ons in Nederland en België in de markt gezet als hét DrankBedankje (Drank-Bedankje).
De enige echte, maar ook de enige echt originele!

DrankBedankjes zijn stijlvolle kleine drankjes van 20 ml, kleine flesjes sterke drank voorzien van een uniek bedrukt eigen etiket. Bijvoorbeeld als smaakvol weggevertje tijdens een beurs, als flesje drank met postertje bij de introduktie van een nieuw produkt, als borrel bij uw bedrijfsfeest, als eindejaars give-away en eyecatcher naar uw klant.

Hét DrankBedankje, het kleine miniatuur flesje onderscheidt zich door:

- de vorm en grootte van het flesje,

- de sterkte van de alcohol,

- de grootte van het professionele etiket.

uw-eigen-drankbedankjes-met-etiket

Het flesje:
Het DrankBedankje is zoals u ziet het kleine broertje van de u zo bekende wijnfles. Een 20 ml flesje dat, door uw eigen etiket op het mini flesje, snel herkend wordt als een bedankje.
Een stijlvol klein flesje dat klasse en professionaliteit uitstraalt. Daarbij is het ook het grootste miniatuurflesje van 20ml.

De alcohol:
DrankBedankjes zijn kleine drankjes met uw eigen etiket van 3,5 x 4,5 cm. Kleine mini flesjes afgevuld met echte drank, sterke drank van 16% - 40% alcohol. De sterke drank maakt het DrankBedankje tot wat het is. De sterkste!

Het etiket:
Het DrankBedankje heeft een etiket ter grootte van 3,5 cm breed en 4,5 cm hoog. Het etiket bedrukt met uw eigen foto, bedrijfslogo, huwelijksdatum, bedrijfsnaam of uw (reclame) boodschap, is uw eigen kleine poster en maakt uw boodschap vloeibaar omdat u over de tong gaat!

De originele DrankBedankjes,
worden in Nederland en België geleverd via  www.drank-bedankjes.nl of via www.drank-bedankjes.be

Onze DrankBedankjes, kleine drankjes waarbij uw boodschap, reclame of bedrijfsnaam over de tong gaat. Een klein flesje drank van 20 ml bedrukt met uw eigen logo, foto of teks. Het mini bedankdrankje heeft een etiket van 4,5 cm x 3,5 cm.

Al onze kleine flesjes worden voorzien van uw eigen etiket.
Een etiket bedrukt met uw boodschap of reclame,

divere-smaken-likeur-met-etiketSterk alcoholisch, 20 ml met alcoholpercentage 15% of meer:
Vanwege de strenge Nederlandse wetgeving mogen wij onze kleine flesjes sterke drank alleen verkopen aan bedrijfsmatige klanten. Bedrijven, Evenementen, Parties. Maar ook voor uw café of bar.

Sterk alcoholische kleine flesjes drank, likeur en brandewijn met een grote variatie in smaken!

- IJzersterke drank voor een ijzersterke reclame.

- Uw café of bar gaat over de tong middels een klein flesje sterke drank MET uw eigen etiket!

- Opvallend hoe klein "zo groot" kan zijn.


PARTICULIER GEBRUIK

De Nederlandse wetgeving staat niet toe dat er sterke drank via internet verkocht wordt aan particulieren anders dan door slijterijen.
Indien u enthousiast bent geworden over onze sterke DrankBedankjes als bedankdrankje bij uw verloving, huwelijk, verjaardag, jubileum of trouwdag kunt u dit bewerkstelligen via bijvoorbeeld uw bedrijf of weddingplanner of feestlocatie.
Uitsluitend op naam en op rekening van een bedrijf met een geldig BTW nummer worden bestellingen en aanvragen verwerkt cq afgeleverd!

diverse-smaken-likeur-zonder-etiket

Copyright 2013 Drank-bedankjes Nederland