Ons kleine drankje is
het echte drankbedankje
uw bedank drankje

Sterke drank 16% - 40%

 

Kleine 20ml flesjes
likeur en brandewijn
met uw eigen etiket

 

NIEUW
likorette 14% alcohol

BLOG: Drank & Bedankjes en DrankBedankjes

DrankBedankjes Nederland heeft naast de originele DrankBedankjes nu ook Bedankjes en Give-Aways. Gepersonaliseerde bedankjes en giveaways die eventueel naast de DrankBedankjes te gebruiken zijn op een feest, jubileum of als een uniek en bijzonder promotie- / reclame artikel.

 

Drank-Bedankjes staat voor DrankBedankjes & Bedankjes / Give Aways

 

DrankBedankjes

Zoals het u misschien bekend is/was waren wij een periode gestopt met de verkoop van kleine drankjes met eigen etiket. In deze periode zijn wij bezig geweest om nieuwe bedankjes van drank uit te zoeken die eventueel toegevoegd kunnen (gaan) worden aan ons assortiment. Kleine bedankjes, unieke give-aways oftewel ....echte eyecatchers..... voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Wij zijn inmiddels ijzersterk terug gekomen. Wij bieden u nu de originele DrankBedankjes aan van DrankBedankjes Nederland.
Kleine flesjes echte drank. Kleine flesjes sterke drank. Kleine flesjes die inmiddels herkend en erkend worden als hét drankminiatuurtje dat er zijn mag! Het échte DrankBedankje!
Hoe herkent u de originele DrankBedankjes?

Wij gaan voor sterk! Gaat u óók voor sterk?
Wij gaan voor likeur en brandewijn, een natuurlijk produkt. Doet u mee?

DrankBedankjes Nederland uit Veghel gaat voor sterk.
DrankBBedankjes Nederland uit Veghel gaat voor de hoogste kwaliteit en staat voor de beste kwaliteit!

 

Bedankjes / Give Away

Naast de originele DrankBedankjes bieden wij ook Bedankjes aan. Bedankjes die in kleine aantallen te verkrijgen zijn en door een personalisatie ervan zeer geschikt zijn om uw feest, uw bedrijf of uw verjaardag of jubileum onder de aandacht te brengen.
Inmiddels hebben wij een aantal artikelen geselecteerd die wij op onze site als bedankje kunnen en gaan plaatsen. U kunt hierbij denken aan gepersonaliseerde usb sticks, gepersonaliseerde pennen, kleine flesjes water met uw eigen etiket, sleutelhangers met uw eigen opdruk enz.

 
Onze nieuwe producten of aanpassingen hierop kunt u terugvinden in de diverse menu's van deze sitepagina.
Recentelijk hebben wij in het 'menu meer bedankjes en giveaways' enkele giveaways / bedankjes toegevoegd, zoals de gepersonaliseerde kauwgom en de gepersonaliseerde flexi sleutelhangers met een 3D effect.

Wilt u op de hoogte blijven volg dan onze site!

 

 

terug naar hoofdpagina blog Drank-Bedankjes

Copyright 2013 Drank-bedankjes Nederland