Ons kleine drankje is
het echte drankbedankje
uw bedank drankje

Sterke drank 16% - 40%

 

Kleine 20ml flesjes
likeur en brandewijn
met uw eigen etiket

 

NIEUW
likorette 14% alcohol

FLEXI sleutelhangers
de 3D eyecatcher onder de sleutelhangers!

Sleutelhangers zijn ideale artikelen om in te zetten als giveaway. Juist door deze geschiktheid en de hoeveelheid van "bekende" soorten sleutelhangers hebben wij voor u een nieuw soort sleutelhangers opgenomen in ons assortiment bedankjes en give-aways.

Sleutelhangers met een dubbelzijdige doming! De eyecatcher met uw eigen tekst, logo, foto.
reclame giveaway sleutelhanger 3d effect

 


Sleutelhangers met 3D effectAls give-away of als bedankje bij bijvoorbeeld een huwelijk of een geboorte.
Deze flexi sleutelhangers zijn speciaal gemaakt om hinderlijke geluiden te vermijden en beschadigingen te voorkomen. Zowel zakelijk als privé is deze unieke sleutelhanger een graag geziene gast.

Een blijvende reclame uiting!
sleutelhanger dubbele doming reclame huwelijk geboorte promotie

 
Onze sleutelhangers zijn onverslijtbaar en bedrijfsmatig perfect in te zetten als giveaway en reclame-artikel op een beurs of braderie. Als bedankje bij de aankoop van een produkt in uw winkel. Als giveaway zijn sleutelhangers een blijvende verrassing. U en uw bedrijf worden gezien aan de sleutelbos en liggend op tafel of op een buro.

Foto in 3D effect op uw eigen sleutelhanger!

Ook in het particuliere gebruik maakt onze sleutelhanger een heel goede indruk. Uw eigen sleutelhanger met uw eigen foto aan de ene kant van de sleutelhanger en uw huwelijksdatum aan de andere zijde van de sleutelhanger. 
Of de eerste foto van uw kleine als geboortebedankje.
Een flexi sleutelhanger met een dubbelzijdige doming!
Een sleutelhanger met een 3D effect als bedankje voor uw gasten bij een huwelijk of geboorte.

Sleutelhangers met een 3D effect.

Op deze flexi sleutelhangers wordt uw bedrijfslogo, de bedrijfsnaam, uw foto of tekst afgegoten met een transparante harslaag om een fantastisch 3D eindresultaat te bereiken.

Een echte blikvanger! De give-away voor de herinnering aan een speciale gebeurtenis. Het huwelijksbedankje of geboortebedankje voor getoonde interesse.
Verkrijgbaar in verschillende vormen.
Kijk hier voor de beschikbare vormen voor uw eigen sleutelhanger.

Onze flexi sleutelhangers als de dagelijkse eyecatcher aan de sleutelbos. 
vormen flexi sleutelhangers Kijk hier voor voorbeelden en de verschillende vormen.

Een zichtbaar bijzondere sleutelhanger. Uw bedrijfsnaam zal er zeker niet op misstaan! Het 3D effect draagt ertoe bij dat uw klant of uw gast deze giveaway ook echt gaat gebruiken. Dagelijks gebruik geeft dagelijkse zichtbaarheid! Dagelijkse zichtbaarheid is een repeterend verhaal.....uw bedrijfsnaam altijd in het zicht.

 

huwelijk bedankje sleutelhangerParticulier gebruik

Deze sleutelhangers zijn bijzonder geschikt om te worden voorzien van een dubbelzijde fullcolour print EN kunnen wij leveren in een kleine oplage van 100 stuks.

Hierdoor is deze sleutelhanger ook bijzonder geschikt om te gebruiken als een bedankje voor de gasten  bij een huwelijk of geboorte. Een huwelijksbedankje of een bedankje bij een babyshower.

Copyright 2013 Drank-bedankjes Nederland