Ons kleine drankje is
het echte drankbedankje
uw bedank drankje

Sterke drank 16% - 40%

 

Kleine 20ml flesjes
likeur en brandewijn
met uw eigen etiket

 

NIEUW
likorette 14% alcohol

Valentijn

valentijn-14-februari-klein-flesje-drankValentijnsdag is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Het is van oorsprong een feestdag van de liefde. Valentijnsdag valt elk jaar op 14 februari.

Het principe van Valentijnsdag is dat een geheime liefde anoniem een kaartje, cadeautje of bloemetje stuurt naar de persoon waarop hij/zij heimelijk een oogje heeft. Altijd leuk om een geheime aanbidder te hebben en niet te weten wie.

Inmiddels heeft Valentijn ook een verandering ondergaan.
Naast de eerder genoemde anonieme aanbidder is er ook een commerciële interesse ontstaan voor deze dag. Om deze reden zijn onze drankjes een gewild artikel geworden. Een klein drankje met een eigen etiket. Bijvoorbeeld een eigen etiket van u samen met uw geliefde. Of uw eigen bijzondere kleine flesje drank met op het etiket uw eigen (commerciële)boodschap. Voor de horeca ons kleine flesje drank met eigen etiket als hartendrankje. Schenk in de week van 14 februari uw eigen Valentijnsdrankje en steel de harten van uw klanten. Ga over de tong met ons Valentijnsdrankje. In meer dan 45 verschillende smaken te verkrijgen.

 

Ook Valentijn en Drank-Bedankjes hebben elkaar gevonden!        Valentijn-kleine-flesjes-drank

 

Valentijn drankjes, onze kleine flesjes drank. Enkele voorbeelden uw eigen etiket.
Valentijn-drankje-eigen-etiket     Valentijn-kleine-drankjes     Valentijn-drankbedankjes-met-eigen-etiket

Wilt u in de horeca met uw bar, cafe of restaurant ook flesjes met eigen bedrukt etiket? Verschillende smaken bedrukt met uw boodschap. Onze kleine flesjes drank zijn verkrijgbaar in meer dan 45 verschillende smaken. Een echt sterk drankje voor de echt sterke promotie en reclame.
Mini flesjes drank met een unieke boodschap....uw boodschap!

Voor elke gelegenheid, voor elke reclame, voor elk moment hebben wij een uniek en stijlvol flesje drank. Likeur en brandewijn van 16% - 45% alcohol.
Verover de harten en ga sterk over de tong.

Interesse in onze kleine drankjes met eigen etiket? Wij horen het graag van u.
Hier vindt u ons contactformulier

Copyright 2013 Drank-bedankjes Nederland