Ons kleine drankje is
het echte drankbedankje
uw bedank drankje

Sterke drank 16% - 40%

 

Kleine 20ml flesjes
likeur en brandewijn
met uw eigen etiket

 

NIEUW
likorette 14% alcohol

2014 Carnaval 2015   2014 Carnaval 2015 

carnaval-horeca-evenementen-sterk-flesje-drank-drankjeCarnaval 2014 is geweest en carnaval 2015 staat voor de deur. Wij verwachten dat 2015 ook een beter jaar gaat worden. In 2014 introduceerden wij u iets natuurlijks, iets echts, maar ook iets dat je écht warm houdt. Iets sterks voor degeen die durft!

Kleine flesjes drank (20ml) voor boven de 18!

Een klein flesje drank, een drankminiatuurtje tot wel 45% alcohol. 
Welke CV zal op haar eigen mini een eigen etiket gaan zetten?

Carnaval is funnnnnnnn, have your own fundrink! 

Benieuwd naar onze sterke drankjes?    
échte drankjes tot 45% alcohol, ZIE HIER DE VOORBEELDEN


Welke Carnavals Vereniging gaat er de komende carnaval 2015 sterk voor de dag komen? Welke Carnavals Vereniging gaat zijn eigen kleine flesje drank van 45% alcohol met zijn eigen etiket presenteren op zijn feesten? Wij bieden u volwassen drankjes, sterke drankjes voor boven de 18.

carnaval-kleine-flesjes-drank-met-eigen-etiketcarnaval-klein-flesje-pretcarnaval-de-deurzakkers-klein-drankje

CARNAVAL    2014    THEMA    2015    CARNAVAL

Het is nog steeds crisis. Wat ons betreft blijft het thema van de carnaval voor 2015 hetzelfde als het thema van de jaren hiervoor......let op de kleintjes!

Wij bieden u de kleintjes, de drankminiatuurtjes van DrankBedankjes.
Het thema voor carnaval 2015:

Crisis, Euro en Europa, Rusland, Oekraïne en Zwarte Piet, maar zeker ook....
let op de kleintjes!

Juist daarom dat Drank-Bedankjes meedoet met de carnaval. Wij zorgden met de carnaval 2012 en de carnaval 2013 er al voor dat u voor de kleintjes kon gaan. Geen grote flessen drank meer, het is crisis! Geen dure grote flessen meer, maar (bij de juiste afname) een klein flesje sterke tot zeer sterke alcoholische fun drankjes voor minder dan 1 Euro.

Carnaval 2015
Gaat u met Drank-Bedankjes de combinatie vormen voor het thema van de carnaval 2015?
Wij letten op de kleintjes, als u genoeg kleintjes besteld kunnen wij onze kleine flesjes drank nog steeds voor duidelijk minder dan 1 Euro aanbieden. Gaat u ook op onze kleintjes letten!

Carnavalsoptochten:
Carnaval 2015 belooft weer een mooi carnaval te worden. Dat gaan we zien in de carnavalsoptochten? Wie kent ze niet? We kennen allemaal de carnavalsoptochten die gehouden worden. Of we doen er aan mee als carnavalsvierder, of we gaan kijken naar de carnavalswagens in de stoet van de carnavalsoptocht, of we zien de carnavalswagens op de tv. Drommen mensen in carnavals kleding voor het carnavalsfeest. Welk carnavalskostuum zal met carnaval 2015 extra aandacht gaan krijgen?

Optochten carnaval die gehouden worden in bijna elke stad. Carnavalsoptocht in Maastricht, Geleen, Breda, Tilburg, Roosendaal, Helmond, Weert, Oss, Prinsenbeek, Roermond, Eindhoven, Raalte, Kerkrade, Zwolle, Arnhem, Oosterhout, Groesbeek, Best, Valkenswaard, Delft, Oldenzaal, Zwaag, Els enz..

Carnavalsoptochten zijn in het Zuiden, in de provincies Limburg en Noord Brabant, veel voorkomend. Is er verder in het land dan geen optocht voor de carnaval? Hierboven heeft u kunnen zien dat andere provincies ook hun optochten carnaval hebben. Ook in bijvoorbeeld Overijssel en Gelderland vindt u een carnavalsoptocht.

Bedrukken van uw etiket:
Wilt u het logo van de carnavalsvereniging op het etiket? Geen probleem..... wij bedrukken het etiket met uw logo.
Wilt u een tekst boodschap kwijt op het etiket? Geen nood, wij ontwerpen het juiste etiket.
Wilt u de Prins Carnaval op het etiket? Ja, dat kan...... maar?...... ons kleine flesje gaat over de tong... maak uw keuze.

Smaken:
Kleine flesjes alcohol drank, sterk alcoholische drank met een alcoholpercentage van 16% - 45% in meer dan 40 verschillende smaken. Een shotje onder andere in de smaak Witbier brandewijn 40% alcohol, Rode peper brandewijn 40% alcohol, Alb Kruiden brandewijn 45% alcohol of in de diverse likeur shotjes tot 21% alcohol zoals Bessen, Gletsjerijs, Pistache, Drop (salmiak), Kersen, Kruiden, Mokka, Choco, Appel, Vijgen Amandel enz. 

Een eigen shotje, een eigen shooter. Er is voor iedereen altijd wel een juist carnavals shotje in smaak en met de juiste bedrukking voor het carnavalsvereniging etiket. 

DRANK-BEDANKJES VOOR DE CARNAVAL 2015
uw adres voor uw carnavals optocht drankje!

 

Te zien in de supermarkten, grote flessen drank tot 15% alcohol. Mixen met wodka in diverse kleuren gekleurd, pina colada, kruidenbitter, tequila, whiskey-cream, pisang ambon, amaretto, dropshot, ... enz.  Ook deze zwak-alcoholische dranken zijn per 1 januari 2014 voor boven de 18 jaar! Waarom dan gaan voor zwak-alcoholische dranken?

Wij bieden u een sterk alcoholisch drankje voor een eerlijke prijs,
een klein flesje drank voorzien van uw eigen carnavals-etiket.

Copyright 2013 Drank-bedankjes Nederland